Halaman UtamaSijil KKMTempahanHubungi Kami

Sering kali
kita salah

tanggapan
terhadap fungsi
“FOUNDATION”


Macam Mana Nak Pilih FOUNDATION yang boleh buat KULIT Kita Nampak FLAWLESS?
Fungsi sebenar foundation BUKANLAH untuk buat kulit kita nampak flawless? Tapi lebih tepat lagi, berfungsi untuk MERATAKAN TONA KULIT KITA.
Sebab itulah kita perlu kenal pasti produk yang kita gunakan tu sesuai tak dengan kulit muka kita.


Sebab itulah kita perlu kenal pasti produk yang kita gunakan tu sesuai tak dengan kulit muka kita.

Kebanyakan orang kita hari ini lebih suka beli bahan berjenama yang terkenal, tapi bila pakai je nampak tak sekata dengan tona kulit asal. Akhirnya?

Sebenarnya kita perlu cari produk yang betul sesuai dengan kondisi kulit kita disini (Malaysia).

Kondisi biasa bagi wanita Malaysia adalah kulit normal, kering dan berminyak.

Memperkenalkan!



Pertama kali di Malaysia yang terbukti berkesan & sesuai untuk semua jenis kulit

Kulit Berminyak
Kulit Kering
Kulit Sensitif
Kulit Kusam



Bukan itu sahaja, malah terbukti berkesan memutihkan kulit wajah anda!




Bayangkan dengan hanya sedikit “Calitan” ianya mampu bertahan sehingga 16 jam!

Bukan itu sahaja, ianya menyama ratakan tona kulit anda.


Saiznya yang kecil comel mudah dibawa kemana sahaja.
Anda tak perlu lagi risau :



Susah hati ketika bangun pagi melihat muka tumbuh jerawat?

Calitkan sedikit FeelVogue Supercover Foundation jerawat tak kelihatan lagi!


Ada kesan parut pada wajah, malu nak kemajlis atau berjumpa orang teristimewa?

FeelVogue Supercover Foundation akan hilangkan perasaan malu anda hanya dengan sedikit sapuan sahaja.




Bosan setiap kali melihat cermin dengan kesan gelap bawah mata?

Ambil masa 3 minit sahaja untuk sapukan FeelVogue Supercover Foundation dibawah mata anda, kesan gelap hilang!

Ada lagi kelebihan FeelVogue Supercover Foundation ni?

Menutup liang pori pada wajah.
Mencerahkan kulit.
Mengawal kulit dari berminyak.
Boleh cover parut & kesan celap ada kulit.
Sesuai untuk kulit yang jenis sensitive.
Bebas dari bahan Kimia berbahaya.
Mengandungi Vitamin E & SPF 30 untuk melindungi kulit dari panas matahari.
Tahan hingga 16 jam.


FeelVogue Supercover Foundation Dijamin Selamat!
Didaftar dengan Biro Pengawalan Farmaceutikal Kebangsaan Malaysia,
Kementerian Kesihatan Malaysia.

FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION
(KKM not : NOT130905995K)

Anda boleh buat carian di laman web BPFK dengan menggunakan nombor rujukan
NOT yang tersenarai di atas.

Klik Sini! UNTUK BUAT CARIAN DI LAMAN WEB BPFK



FeelVogue Supercover Foundation terdapat 2 jenis :
01 : Beige Skin Colour (untuk yang kulitcerah)

02 : Natural Skin Colour (untuk kulit sawo matang @ hitam manis)

Seberat : 10gm dan tahan sehingga 3-5 bulan (Tahan sehingga 3-5 bulan)
Walaupun dengan sedikit penggunaan setiap hari, ianya memberi Effect yang betul-betul SUPERB!

Cara Pemakaian FeelVogue Supercover Foundation

Calitkan sedikit
FeelVogue Supercover pada batang hidung, pipi, dagu dan dahi. Sapuan boleh menggunakan jari atau span basah.

Untuk kesan dan hasil yang terbaik, gunakan span yang boleh menyerap air, basahkan span dan ratakan
FeelVogue Supercover di wajah.

Pemakaian
FeelVogue Supercover ini boleh digunakan tanpa bedak, malah sangat ringkas dan mudah untuk diaplikasikan. Hanya 3 minit untuk miliki kulit wajah yang sempurna.



Betul keberkesan FeelVogue Supercover Foundation ni dengan semua jenis kulit?

Baiklah luangkan sedikit masa anda untuk melihat testimony-testimoni dari pengguna FeelVogue Supercover Foundation ni.




Berapakah Harga
FeelVogue Supercover Foundation ini?

Hanya RM69.90
(Semenanjung Malaysia)

Hanya RM75.00
(Sabah dan Sarawak)



RM6 (SM) / RM9 (SS)
Update   : Jika anda beli hari ini, anda akan dilindungi Jaminan FREE POSTAGE

Ia adalah Pembelian Tanpa Risiko!








Copyright 2014 www.feelvogue.com –  All Rights Reserved Hotline : 019-4222 731